петък, 13 януари 2012 г.

Как да подарим ефектно годежен пръстен с диамант?

Често в мъжкото съзнание даването на годежен пръстен граничи с най-големите им кошмари, но не защото не желаят обвързването, което това бижу символизира, а поради неувереността си как да го поднесат по такъв начин, че да остави без дъх любимата и да чуят така желаното „Да!” от нейните устни. В настоящата статия ще се опитам да дам някои идеи за това как годежният пръстен с диаманти да бъде приет с радост от вашата избраница и да получите положителен отговор на въпроса „Ще станеш ли моя жена?”

Но преди да стигнем до самия въпрос трябва да разгледаме момента с избора на годежен пръстен. Той трябва в голяма степен да бъде съобразен с това какви са личните предпочитания на бъдещата годеница. Следва да се вземе предвид кой благороден метал предпочита – сребро, патина, жълто или бяло злато. Ако белите благородни метали преобладават сред аксесоарите един годежен пръстен с диаманти и жълто злато едва ли би бил изцяло по сърце на вашата избраница.

Ако не се чувствате уверен, че ще изберете най-подходящия за нея пръстен просто се разходете из бижутерските магазини или влезте в някой интернет сайт и помежду другото разглеждайки бижута за вас влезте в страниците с годежни пръстени. Оставете я да ги разгледа – повечето жени подсъзнателно са привлечени от бижутата с диаманти и дори на снимка те провокират интересът им. Следете реакцията докато уж неумело се опитвате да откриете страницата с бижута за мъже и показвате няколко модела. Очите и ще подскажат модела, който и е допаднал.

Ако обаче вашата избраница е надарена с остра интуиция и доста често срещана сред жените прозорливост, веднага би се сетила накъде биете, а неизменна част от идеалното даване на годежен пръстен е изненадата и умението да съхраните интригата до края. Какво да правим тогава? Изборът на годежен пръстен с приятелка познаваща вкусовете и също не е добър вариант – можете да считате на 100% че в рамките на 24 часа вашата любима ще знае в най-малко подробности данните на избраното бижу. Какъвто и пръстен обаче да изберете обезателно дръжте той да бъде с диамант – това би казало на избраницата ви много повече за дълбочината и сериозността на отношенията ви отколкото хиляди думи. За това как да уцелим точния размер на пръстена и още повече да впечатлим дамата на сърцето си може да прочетете в статията „Как да определим размера на златния пръстен?”

Съществуват много начини да предложите ръката и сърцето си – от традиционна вечеря в скъп ресторант до рискован парашутен скок по двойки. В настоящата статия ще предложа два оригинали варианта, и даже да не изберете нито един от тях те могат да бъдат една добра отправна точка за това как да подарите годежния пръстен по един незабравим и ефектен начин:

Вариант  1 Съвършения домакин

Поканете момичето на гости в къщи, но преди това направете основно почистване и стабилна кулинарна подготовка. Да се сготвят няколко изискани ястия при това с впечатляващи рецепти не е особена трудност при положение, че приготвянето им е описано в готварските книги стъпка по стъпка или пък просто може да бъде свалено от интернет. Покупката на готови ястия от ресторант не е добра идея и до някъде би опорочила цялостната атмосфера, за това по-добре се помъчете сами над печката. Запалете свещи, изберете ароматни цветя, приглушена светлина и качествено шампанско ............. Трудно би могло да си представим по-романтична атмосфера. Въпреки, че голяма част от мъжете ще се изкушат да поставят пръстена в храната или шампанското ще ви посъветвам – Не го правете! Ако вашата любима го глътне или схруска това би опорочило перфектния момент. Кутийката с диамантения пръстен можете да сложите под салфетката или просто да го извадите от джоба си по време на първия тост на който вместо обичайната наздравица ще отправите едно от най-важните предложения в живота си.

Вариант 2 Влюбеният романтик

Надписите по асфалта пред дома на любимата или балоните отдавна не будят възторг и са всъщност доста банални. Още повече, че едва ли ще намерите достатъчно голямо парче асфалт по нашите улици което, да е без дупки и кал и да позволява впечатляващ надпис. Много по-добрият вариант е да наредите под прозореца на бъдещата годеница свещи във формата на сърце, да посипете около тях розови листенца, да запалите фитилите и да звъннете на избраницата на сърцето ви. Особено ефектен е този вариант през зимата в снега. След това без да жалите панталоните си застанете на едно коляно и посрещнете красавицата тичаща насреща ви и възползвайки се от впечатлението, което вашата постъпка е предизвикала със своята очарователна романтика предложете ръката и сърцето си или пък направо поискайте нейното.

1 коментар:

  1. Според мен както и да го направи един мъж винаги е идеално. Моментът и пръстенът винаги ще бъдат перфектни. а да не говорим, че ако знаеш какво харесва любимата е лесно да се избере пръстен. Има толкова сайтове и магазини за това. Вече три пъти помагам на приятели с този избор и все от един и същ сайт купуваме ( Сомаха) супер е!

    https://somaha.net/златна-бижутерия/златни-годежни-пръстени

    ОтговорИзтриване